30 Mart 2016 Çarşamba

Kurutma Kontrolü

1. fırında kurutma sıcaklığının ortam sıcaklığının aşamasında uygulandığında
o devam edilmelidir. fanlar nemli havanın önce durdu sonra
Temiz hava kapakları ile fırın kapağını kapsayan sonra sonra aralıklarla sabit
Bu fırın açarak yığından çıkarılmalıdır.
1.7.4 Kurutma Kontrolü
o kuruma ve kuruma sırasında nasıl gidiyor Sürekli izleme kontrol edilir.
Burada kontrol nem ve kereste kurutma kalitesi klima kurutma dedi
Bu endişe duymaktadır.
1.7.4.1. Hava kurutma Kontrolü
Kurutma klima kurutma orta sıcaklık ve bağıl nem
29
formu. Şekil gitmek ne kurutma sırasında sıcaklık ve bağıl nem kurutma
programlar listelenir. Sıcaklık ve akış izleme ve bağıl nem kontrolü
Bu uygulama biçimine göre değişir.
Sadece kuru, basit fırın ve yaş termometre psikometri ölçülen
Şartlar değerler Kurutma programını kontrol ederek sürekli verilen
Gerçekleştirmeye çalışılmıştır.
Ağaç nem 1.7.4.2 Kontrol
Başarılı bir kereste kurutma kurutma ve nem sırasında sürekli izleme
kontrol edilmelidir. Aslında, tek başına ortalama ahşap nem aynı değildir
Ayrıca, büyük bir fayda kereste kesiti nem dağılımını bilmek
vardır. dış yüzey sertleştirme ve iç çatlaklar önlenebilir.
1.7.5 Kurutma kalite kontrolü
Kurutma kurutma kalitesi boyunca orta kalite kontrol örnekleri yardımıyla
izlenmekte ve kontrol edilmektedir. Numuneler fırın kapasitesine göre en az 3 olmalıdır
ve kurutulmuş kereste temsil edebilir özelliklere sahip olmalıdır.
Kolayca içine konabilir boyun ve yığın ahşap kurutulmuş olmalıdır
Bu öyle bir şekilde yerleştirilmelidir. ahşap kurutma yardımıyla arama kalite kontrol numuneleri
iç ve dış tabakalar arasında bir nem farkı kurutma sırasında hatalar
gerilmeler kontrol edilir. kurutma kusurları çatlaklar (çatlak bitirmek yüzey
çatlaklar, çekirdek çatlak ve iç çatlaklar) renk ve reçine infiltrasyonu değişiklik
Gözlenmektedir. anlamaya Arama kalite kontrol kurutma kusurları değişti
kontrol etmez. Çünkü şekil değişiklikleri kurutulması yerine istifleme Şartları
yetmezliğinde önemli bir rolü vardır.
Numuneler kurutma sırasında ortaya çıkan gerilmelerin kontrolü çatal alındı
ve stres durumu incelenmiştir. çatal arama kalite kontrol numuneleri
düşüş nem örnekleri arasında örnek olarak verilmiştir. dış tabaka çekme
ise çekme gerilmesi etkisinde altında yüzey gerilimi çatlakların etkisi
İç çatlaklar meydana gelir.
1.7.6. analiz kurutma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder